|
GTA |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
kmike
Administrator

Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 93
|
Wys³any: 2009-06-19, 13:15 GTA
|
|
|
| Wprawdzie jest temat o historii GTA jednak napisany jest na zasadzie recenzji. Ja chcai³bym spytaæ o wasze opinie na temat gry. Osobi¶cie gra³em we wszystkie czêsci gier od 1 do IV z czego przeszed³em tylko 3 Vice City (wielokrotnie) oraz San Andreas. Od siebie moge jeszcze tylko dodaæ, ¿e nie wyobra¿am sobie lepszego wykonania tej serii... |
|
|
|
 |
Gervith
Moderator pr0 user

Ulubiony typ gier?: MMORPG
Wiek: 18 Do³±czy³: 06 Lut 2009 Posty: 127 Otrzyma³ 2 piw(a) Sk±d: Stalowa Wola
|
Wys³any: 2009-06-19, 13:26
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Logitech |
|
|
Ja gra³em we wszystkie serie, ale GTA 4 tylko u znajomego. Ogólnie najwiêkszym przebojem by³o San Andreas, bo nie wymaga³o tak du¿o od komputerów a jednocze¶nie posiada³o dobr± grafikê i swobode w grze.. Da³o te¿ du¿o mo¿liwo¶ci, czego nie by³o w poprzednich ods³onach.
W mojej ocenie, ka¿da ods³ona by³a bardzo udana jak na czasy w których powsta³a.
| Cytat: | | Od siebie moge jeszcze tylko dodaæ, ¿e nie wyobra¿am sobie lepszego wykonania tej serii... |
Dobrze podsumowane. |
|
 |
lukas24
Nowy ;-)

Ulubiony typ gier?: Strzelanki
Do³±czy³: 21 Lip 2009 Posty: 5 Sk±d: Rzeszów
|
Wys³any: 2009-07-21, 14:20
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Creative |
|
|
| Ja osobi¶cie, aktualnie gram w GTA 3. Super gierka. Przeszed³em kilka "misji". Jednym s³owem zaje*ista gra!:D |
_________________ Chcesz siê dowiedzieæ jakie ma dzi¶ zalety kredyt konsolidacyjny? | Chcesz Opisy GG Za darmo... |
|
|
|
 |
|
|