|
Call of Duty 4: Modern Warfare |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
nF
Nowy Let's Play

Ulubiony typ gier?: Strzelanki
Do³±czy³: 01 Mar 2009 Posty: 4 Sk±d: Polska?
|
Wys³any: 2009-03-01, 13:34 Call of Duty 4: Modern Warfare
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Creative |
|
|
OPIS GRY:
Call of Duty 4: Modern Warfare to kolejna gra z gatunku FPS, nale¿±ca do bestsellerowego cyklu, kojarzonego pierwotnie wy³±cznie z II Wojn± ¦wiatow±. W przypadku "czwórki" utalentowani developerzy z firmy Infinity Ward postanowili jednak zerwaæ z tradycj±, serwuj±c nam konflikt zbrojny z prze³omu XX i XXI wieku. Za t± wojenn± zawieruch± stoi rosyjski skrajny nacjonalista nazwiskiem Zakajew, inspiruj±cy ¶wiatowy terroryzm, celem odwrócenia uwagi mocarstw od swojej próby zagarniêcia w³adzy w ojczy¼nie.
Przejmujemy oczywi¶cie kontrolê nad postaciami rozmaitych ¿o³nierzy, uczestnicz±cymi we wspomnianych dzia³aniach militarnych. Hollywoodzki scenariusz w ramach trybu single player gwarantuje graczom emocjonuj±c± i zró¿nicowan± zabawê
od pocz±tku do koñca. Przygotowano dla nas m.in. desant z helikoptera UH-60 Black Hawk, dzia³anie g³êboko na terytorium wroga w pe³nym kamufla¿u typu Ghillie Suit i prowadzenie ognia z pok³adu samolotu AC-130. Poszczególne misje bojowe zlokalizowano w rozmaitych zak±tkach globu ziemskiego. Trafiamy m.in. na Bliski Wschód, gdzie jako ¿o³nierz amerykañskiej piechoty morskiej walczymy z islamskimi terrorystami, a tak¿e operujemy na terytorium wschodnioeuropejskim, kieruj±c ¿o³dakiem rosyjskim w wojnie domowej.
FOTKI:
Co s±dzicie o tej grze?
Ja osobi¶cie posiadam, gram, bardzo j± lubiê, singla przeszed³em ju¿ 4x na ró¿nych poziomach trudno¶ci xD
Osobi¶cie podoba mi siê w±tek z wojn± atomow±:) |
|
|
|
 |
nov1ce
Moderator

Ulubiony typ gier?: MMORPG
Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 121 Piwa: 3/2 Sk±d: Szczecin
|
Wys³any: 2009-03-01, 15:43
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Logitech |
|
|
Hm...
Osobi¶cie nie gra³em w CoD 4 z jednego prostego powodu - brak no¶nika oraz za s³aby komputer( chocia¿ kolega mówi ¿e gra by mi dzia³a³a na najni¿szych wymogach, mo¿e spróbujê :] ), ale z wielu ¼róde³ s³ysza³em ¿e:
* gra ma ¶wietn± grafikê
* grywalno¶æ jak zwykle najlepsza
* dobra fabu³a
* ¶wietny Multi |
_________________ Mój nick na steam: nov1ce1
Chcesz to zapro¶ ] |
|
|
|
 |
Devil
Nowy La Compra Amigo

Ulubiony typ gier?: MMORPG
|
Wys³any: 2009-03-30, 22:16
|
|
Gram w multi na patchu 1.7 na pirate serverach moge z kim¶ pograæ :]
piszcie na gg.. ;] lub PW...
@Co do gry..
Powiem jedno s³owo :
PIÊKNA :} |
|
 |
KaMoS
Nowy frag-masters.pl

Do³±czy³: 28 Mar 2009 Posty: 5 Otrzyma³ 1 piw(a) Sk±d: Serock
|
Wys³any: 2009-04-02, 20:44
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Razer |
|
|
| Gra³em w CoD4 i naprawde polecam :) Ciekawe misje aczkolwiek wydaje mi siê ¿e troche za ma³o :/ W sieci nie gra³em, mo¿e kiedys spróbuje :) |
|
|
|
 |
ziomix28
Moderator I'am PrO

Do³±czy³: 08 Mar 2009 Posty: 13 Piwa: 1/1 Sk±d: KNW
|
Wys³any: 2009-04-09, 19:04
|
|
| powiem tyle gra jest naprawdê fajna no ale bardzo krótka w jeden dzieñ przeszed³em 2 tryby gry zaczynaj±c od nowicjusza a potem od harda :) |
|
 |
|
|