|
|
Zarabianie przez internet |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Gervith
Moderator pr0 user

Ulubiony typ gier?: MMORPG
Wiek: 18 Do³±czy³: 06 Lut 2009 Posty: 127 Otrzyma³ 2 piw(a) Sk±d: Stalowa Wola
|
Wys³any: 2009-07-10, 13:42 Zarabianie przez internet
Ulubiona Firma Sptrzêtu Komp.?: Logitech |
|
|
Witam. Chcê przestawiæ wam jak w prosty sposób zarabiaæ przez internet :) Nie jest to specjalnie szybka metoda, ale mo¿e tak± byæ je¿eli do¶æ siê postaracie .
Na wstêpie napiszê o co w tym wszystkim chodzi. Otó¿ polega to na klikaniu w reklamy, dostajemy za ka¿d± obejrzan± reklamê okre¶lon± sume. Na przyk³ad: Ogl±damy reklamê 20 sekund (okno musi byæ otwarte, ale mo¿emy przegl±daæ w miêdzy czasie inne strony), po okre¶lonym czasie zamykamy okno i ogl±damy nastêpn± reklamê. Za ka¿d± reklame otrzymujemy na przyk³ad 2 gr, a reklam jest 10 +/-. Niby wolno, ale mo¿emy mieæ "polecaj±cych". Takie osoby podczas rejestracji wpisuj± dan± osobê jako polecaj±c±, która potem za nasze klikniêcia równie¿ dostaje kase, my nic nie tracimy na tym, a ta osoba wiêcej zarobi :) Stron tego typu jest bardzo du¿o, ja osobi¶cie korzysta³em z bux.to, a obecnie neoads.net i na tym przyk³adzie poka¿e wam krok po kroku jak korzystaæ z tego typu us³ug.
1. Wchodzimy na stronê http://neoads.net, rejestrujemy siê.
2. Rejestracja:
*U¿ytkownik : Nazwa u¿ytkownika, potrzebne do logowania.
*Has³o : Nasze has³o
*Adres e-mail : Email
*Numer konta banku : Wpisujemy nr. konta, je¿eli nie posiadamy wpisujemy adres email, pieni±dze zostan± wys³ane poczt±.
*Kraj : hmm, Polska, no nie ? ;]
*Polecaj±cy : Tutaj wpisujemy osobe polecaj±c±, co opisa³em ju¿ wcze¶niej, je¿eli chcecie korzystaæ z tej strony mo¿ecie w tym polu wpisaæ mnie, "Gervith" :)
Nastêpnie przepisujemy kod i jeste¶my zarejestrowani. Logujemy siê.
3. Na górze strony mamy zak³adkê "p³atne linki", to w³a¶nie wcze¶niej opisane reklamy.
My¶lê, ze wiecie ju¿ mniej wiêcej o co w tym chodzi, temat napisa³em dla osób, które nie by³y ¶wiadome jak zarabiaæ tym sposobem, a tak¿e, by samemu wiêcej zarobiæ (kiedy w okienku "polecaj±cy" wpiszecie mnie - "Gervith")
Mam nadziejê, ¿e poradnik siê przyda, pozdrawiam.
Gervith |
|
 |
kmike
Administrator

Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 93
|
Wys³any: 2009-07-28, 09:11
|
|
|
| Chyba ka¿dy próbowa³ ju¿ zarabiaæ w ten sposób i ceny 0,001z³ za link nie zachêcaj±... Trzeba siê napracowaæ, ¿eby co¶ zarobiæ. Dobrze jest znale¼æ tak± stronê tyle, ¿e amerykañsk± czy angielsk±, ¿eby zarabiaæ dodatkowo na ró¿nicy walutowej. |
|
|
|
 |
Gervith
Moderator pr0 user

|
Wys³any: 2009-07-28, 10:31
|
|
| Na bux.to mam 11$ |
|
 |
kmike
Administrator

Do³±czy³: 02 Sty 2009 Posty: 93
|
Wys³any: 2009-07-30, 08:17
|
|
|
| niezla sumka, tylko ile czasu to zarabiales i ile masz pod sob± poleconych? |
|
|
|
 |
Gervith
Moderator pr0 user

|
Wys³any: 2009-07-30, 09:44
|
|
| 12 poleconych, ok. 3 tygodnie, mo¿e d³u¿ej. Sam ju¿ nie pamiêtam. |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |